A magyar hangszerek mellett jól jön egy tibeti hangtál is

Tinédzserként sosem tudott annyira megfogni a magyar zene. Különösen a népzene, mivel az énektanárom sajnos eléggé katasztrofális volt. Sosem magyarázta el azt, hogy milyen üzenetek bújnak meg a dalszövegek mögött. Ahogy azonban nőttem, egyre inkább megértettem, hogy milyen mély dolgokat is fogalmaznak meg ezek a régi, magyar népdalok. Elszakított szerelmesek érzéseit, beszélnek a kitaszítottságról és még rengeteg egyéb témáról, amiket mi is átélünk az életünk során.

A legérdekesebb azonban az egészben az, hogy a magyar nyelv segítségével rendkívül személyessé válnak ezek a dalok. A rengeteg szófordulat, amit csak mi ismerünk és más nyelveken ki se lehetne fejezni. Ez az egész egyfajta közösség érzetet adott az országommal és ez szerintem egy rendkívül pozitív dolog. A városunk toronyórája mindig egy népdalt játszik le egészkor és emlékszem mennyire gyönyörű volt, mikor a házunk erkélyén meghallottam.

Nagyon szép a magyar kultúránk, de nem baj, ha néha másfelé is kikacsingatunk. Én például nagyon szeretem a buddhista tárgyakat és hangszereket, a https://www.nepalitermekek.com/ nevű oldalon pedig mindent megtaláltam, ami ehhez kapcsolódik. Szerintem rengeteget lehet tanulni a buddhista tanításokból és jó, ha ezeknek a tárgyaknak a segítségével mindig emlékeztetők kaphatunk arról, hogy mi a fontos. Ha ránézek a kis tibeti imazászlómra, nem csak az jut eszembe, hogy milyen szépen néz ki tőle az ajtóm. Hanem az is, hogy mennyire fontos a spirituális fejlődés és a belső békére törekvés.

Mint említettem a https://www.nepalitermekek.com/ nevű oldalon szinte mindent lehet kapni.  Én egy hangtálat és egy gongot szerettem volna szerezni első körben. A https://www.nepalitermekek.com/ kialakítása is hozzájárul a lelki békénkhez, mivel nagyon könnyű navigálni és jól átlátható. Látszik, hogy az életfilozófiát az oldal designjába is beleültették. Tehát elmagyarázom most, hogy miként lehet megtalálni az előbb említett két terméket.

Először is, mikor belépünk az oldalra, egy szépséges felület fogad minket, egy arany Buddha képével. Engem már ez is úgy megnyugtatott. Az oldal színei aranyban és fehérben pompáznak, ami az egyik kedvenc füstölőm csomagolására emlékeztetett. Már a kezdőlapon ki van írva minden elérhetőségük, illetve, hogy körülbelül miket lehet náluk vásárolni. Feldob még egy ajánlatot is, miszerint 17 000 Ft feletti vásárlás esetén ingyenes a kiszállítás. Ez elsőre túl soknak hangozhat, de ne felejtsük el, hogy amiket itt árulnak, azok nem egyszerű piaci bóvlik. Éppen ellenkezőleg, az itteni kézműves termékeket komoly gonddal és odafigyeléssel készítették el.

Tehát, ha hangtálat, vagy gongot szeretnék vásárolni, akkor az oldal tetején található menüt kell használnunk. Itt ki tudjuk választani a termékek kategóriáit. Higgyétek el, ez egy tényleg nagyon egyszerű folyamat, mivel minden egyes kategória egyértelműen jelöli, hogy milyen termékeket takar. Csak rá kell menni a gongot, vagy hangtálat fémjelező részlegre és meg is kapjuk az összes terméket, ami ezekhez kapcsolódik.

Szeretem ezt a webshopot, mivel a termékek listája mindig szépen átlátható. Minden megtalálható egymás alatt, így könnyedén össze tudjuk hasonlítani az árakat, ez alapján pedig megfontolt döntést hozhatunk arról, hogy hozzánk melyik illik a legjobban.

A vásárlás menete pedig pofonegyszerű, ezt nem is magyarázom el mélyebben, mivel olyan jól végigvezet az oldal rajta. Ha bármi kérdésünk lenne, akkor pedig el tudjuk érni őket az email címükön és a telefonszámukon is. A rendeléseimet mindig gyorsan kiszállították és a termékek minőségére sem volt semmilyen panaszom.