Meghirdettük magunkat az interneten, így bukkantunk rá álmaim lakására

Már írtam nektek arról, mikor megkérte a- most már – férjem a kezemet, hogy hogyan is történt az egész. Nos, az életünk Balázzsal újabb fejezethez érkezett, ugyanis úgy döntöttünk, hogy elköltözünk! Budapesten nagyon nehéz lakást találni, mikor már teljesen rágörcsöltem az eladó lakás budapest keresőszóra, akkor döntöttünk úgy, hogy ez így nem megy, és más megoldást kell találnunk, álmaink otthona valahogy elkerült minket.

Zenehallgatás közben jött az ötlet, hogy mi lenne, ha nem a hirdetéseket bújnánk, hanem mi adnánk fel magunkról lakáshirdetést. A férjemnek el is újságoltam az ötletemet, neki sem volt ellenére, ő is úgy gondolta, hogy nem sülhet el rosszul saját magunk meghirdetése.

És meglepő módon így is történt. A nextapro oldalán hirdettük meg magunkat, hogy lakást kereső fiatal pár vagyunk, az oldal népszerűségének és látogatottságának hála pedig napokon keresztül csörgött a telefon, jobbnál jobb ajánlatokat kaptunk a sok eladótól.

Nagyon hasznos, hogy így, mielőtt valaki felteszi a hirdetéseit az oldalra, esetleg ki is tudja magának választani a vevőt, így megspórol magának egy feltöltést, és nekünk sem kellett naponta azt vadásznunk, hogy került-e fel új hirdetés eladó lakás budapest témában.

Így jutottunk hozzá álmaim lakásához, Budapesten, egy meglepően zöld környezetben. A nextapro segítségével, ahonnan amúgy nem csak lakást, de már sok minden mást, például egy új akusztikus gitárt is szereztünk a kórusnak. Éppen ezért választottuk ezt az oldalt a keresésre, hiszen a kedvenc gitárunkat is innen szereztük be. És most sem okozott csalódást, nemsokára költözhetünk is.