Zenehallgatás közben a varrás is jobban megy

Egész általános iskolás koromban jártam szolfézsra és zenei különórákra, és így visszanézve fura belegondolni, hogy alapvetően sem ezeken a foglalkozásokon, sem a rendes énekórákon nem fektettek akkora hangsúlyt arra, hogy megismertessék velünk a magyar zenetörténet fontosabb részeit. Persze mindenki ismeri Bartók vagy Kodály nevét, ahogy a Himnusz és a Szózat megzenésítőiről is sok szó esik, de mintha ennél több információ és tudásanyag nem maradna meg egy átlagos magyar diákban…

Mindenesetre nagy zenekedvelőnek tartom magam, komoly- és könnyűzenét is egyaránt hallgatok. A kedvenc hobbim a varrás, eközben is gyakran szól a zene, ez egyértelműen segíti a munkát. A múltkor elszántam magam végre, hogy beújítsak egy hímzőgépet és varrógépet. Egy csoporttársam, aki szintén a varrás szerelmese, ajánlott nekem egy weboldalt, ahonnan korábban rendelt már, és nem bánta meg., azóta is hibátlan a varrógépe, teljesen szuperül funkcionál. Én magam is nyilván egy olyan eszközt szerettem volna, ami nem üríti ki teljesen a pénztárcám tartalmát, de azért minőségi darab, és hosszú éveken át teszi a dolgát. Így nagyon örültem annak, hogy amikor szétnéztem a weboldalon, abszolút jó ár-érték arányú varrógépeket találtam. A kettő márka, ami leginkább megragadta a figyelmemet, a Brother és a Jack – Varrógépguru volt.

A Pfaff márka és a Jack – Varrógépguru viszonylatában nagyon baráti árú termékeket forgalmaz. A Singer már sokszor egy más kategória, ugyanis ez az egyik legismertebb név, ami eszünkbe jut a varrógépekkel kapcsolatosan, de pl. a Brother is elég népszerűnek számít.

Akár Brother, akár Jack – Varrógépguru lesz az az oldal, ahol legközelebb is vásárolok, ha valami varrással kapcsolatos eszközre lesz szükségem!