Autók a videóklipekben

A zenés klipekben előszeretettel használnak fel különböző autókat. Ezek általában valamilyen felsőkategóriás járműcsodák, melyeknek nem titkolt célja, hogy a klip szereplői „menőbbnek” tűnjenek. Ez a stílus nyugatról indult, de ma már a magyar zenében is megjelent ez a jelenség. Én magam ezt eléggé sajnálom, mert mindig távol állt tőlem ez a rongyrázás. A magyar zenének nem erről kéne szólnia. Persze ettől még szeretem az autómat és fontos az életemben.

Nem véletlen, hogy a kocsim javítását rendszeresen a Metaautoszerviz.hu végzi el. Egy régebbi, egyszerűbb autóm van, de itt ez sosem jelentett akadályt, pontosan tudják, hogy hogyan kell egy idősebb autót is kezelni.

A kapcsolatfelvételt én általában telefonon szoktam intézni, de van arra is mód, hogy a weboldalukon keresztül, online foglaljunk időpontot. A webes felületükön jól látszik, hogy szolgáltatások egész sorát képesek nyújtani. Akár komolyabb vagy egyszerűbb javításra van szükség, itt azt precízen és gyorsan meg fogják nekünk oldani. Ami szintén nagyon szimpatikus, hogy sok javítási munkájuk fixáras, persze azért vannak kivételek.

Arra is van lehetőség, hogy gumicsere után, a lecserélt gumiabroncsot náluk hagyjuk megőrzésre. Nekem ez különösen hasznos megoldás, mert egyébként nem nagyon lenne hova elraknom a használaton kívüli abroncsaimat. Ezek a gumicserék egyébként mindig nagyon gyorsan zajlanak le, főleg ha előre foglalunk időpontot. Mindig meg tudom várni helyben egy kényelmes váró helyiségben.

Minden ismerősöm, akinek már ajánlottam ezt a szervizt, a mai napig teljes mértékben meg van elégedve a Metaautoszerviz.hu munkájával.

A közeljövőben egyébként egy új, modern autót fogok vásárolni, de azzal is nyugodtan járhatok majd erre a helyre javítani.