A kórus buszkarbantartója és sofőrje lettem

Már 3 év is eltelt, mióta tagja vagyok a kórusnak. Nem is gondoltam volna, hogy ilyen sokáig kihúzom benne, pláne, hogy nem is akartam csatlakozni.

Az egész úgy kezdődött, hogy megismerkedtem egy lánnyal, aki nagyon tetszett nekem, és ő itt énekelt az énekkarban. Hogy többet lehessünk együtt, én is elkezdtem ide járni, de aztán köztünk másképpen alakultak a dolgok, ő kiment Ausztriába dolgozni, én meg itt maradtam.

Ennek 3 éve már, és nagyon nem bánom, hogy így történt, mert rengeteg csodás élménnyel és emlékkel gazdagodtam, mióta itt énekelek. És nem csak az énekléssel foglalkozom, hanem már hatásköröket is kaptam, amiért a kórus tagsági díjából, fizetés is jár.

Az én hatáskörömbe tartozik a kórus buszának karbantartása és vezetése, ha koncertezni megyünk. Nem csak azért testhezálló, mert szakmámat tekintve autószerelő lennék, hanem azért is, mert imádok vezetni. Pár éve letettem a hivatásos jogosítványt, így hivatalosan is foglalkozhatnék ezzel, de mivel megtartottam az autószerelő állásomat, így sokkal változatosabbak a napjaim és én ezt szeretem.

Szóval most a héten a 25 000 kilométerenkénti olajcserére készülök a buszon. szerencsére, nem az a koncepció, hogy gyorsan és olcsón legyen készen, hanem az, hogy minél tovább jó legyen, így én csak a legjobb minőségű olajat, a Valvoline MaxLife olajat használom. Ez olyan adalékanyagokat tartalmaz, ami nem csak olajoz, hanem védi is a motort, nem eszi meg a tömítéseket és nem sűrűsödik.

Akár évekkel is meghosszabbíthatja a motor életét, ami nem mellékes dolog, hiszen nem sűrűn van pénze a kórusnak arra, hogy cserélgesse a koncertbuszt.

Szóval ez a megtisztelő kinevezés lett az enyém, a kórus buszkarbantartója és sofőrje lettem. És én igyekszem a munkámat a lehető legnagyobb odaadással és szakértelemmel végezni.