Táncház közben tönkrement a cipőm, innen fogom pótolni

Már egészen kicsi korom óta szenvedélyem a magyar népzene és az éneklés, így soha nem is volt kérdés, hogy ezzel fogok foglalkozni. Hozzám hasonló zenerajongókból álló zenekarunkkal múlt hétvégén egy táncházban léptünk fel. Én pedig annyira élveztem az éneklést és a táncot, hogy közben még a cipőm sarkát is eltörtem.

Soha nem volt kifejezetten táncos cipőm, mindig márkás darabokat hordok ugyan, de olyanokat, amik utcai cipőként is megállják a helyüket. Most azonban a kedvenc cipőboltom kínálatában nem találtam olyan darabot, ami megfelelne az igényeimnek. Ezért online kezdtem cipőbolt, és szerelemcipő után kutatni.

Eszembe jutott, hogy régebben egy barátnőm ajánlott egy webáruházat, ami neki akkor nagyon bejött. Így kerültem Cipő, papucs, bakancs, táska webáruház | cipomarket.hu weboldalra.

Egy gyönyörű online bolt és benne álomszép cipők

Így lehetne egy mondattal leírni az, ami a Cipő, papucs, bakancs, táska webáruház | cipomarket.hu webáruházába “belépve” fogadja a vásárolni vágyókat.

Az oldal, mind színeit, mind pedig az információk tálalását és elhelyezését tekintve rendkívül finom és elegáns benyomást kelt. A színek öszeállítása nagyon kellemes. Egyértelműen ösztönöz a kínálatban való elmerülésre, de mégsem égeti ki a szemünket.

Az oldalon elérhető választék hatalmas. Ráadásul minden termékük márkás. Ezzel együtt viszont áraik nagyon barátságosak.

Itt könnyen megtalálhatod azt, amit keresel

Ha utálod a cipővásárlásban azt a részt, amikor bolyongasz a polcok között, és egyszerűen nem találod, amire szükséged van, a Cipő, papucs, bakancs, táska webáruház | cipomarket.hu weboldalt neked találták ki.

Az oldal részletes, számos aspektust lefedő és rendkívül ötletes szűrőlehetőségeinek segítségével ugyanis könnyen és gyorsan megtalálhatod azokat a lábbeliket, amik megfelelhetnek neked.

Nézzük csak meg jobban, milyen szempontokat tudsz beállítani az oldalon kereséskor…

  • Először is kiválaszthatod, milyen márkájú cipők érdekelnek.
  • Aztán a keresett lépők színét is ki tudod választani.
  • Természetesen a megfelelő méretet is meg tudod adni egy szűrő segítségével.
  • Emellett beállíthatod a számodra ideális sarokmagasságot.
  • És megadhatod azt is, mennyi pénzt tervezel éppen cipőre költeni.

Ha pedig teljesen biztosra szeretnél menni, használhatsz szabadszavas keresőfelületet is.

Ezeken kívül van még egy olyan szűrő, amivel eddig sehol nem találkoztam, pedig minden online cipőboltban helye lenne. Ez pedig nem más, mint az, hogy a Cipő, papucs, bakancs, táska webáruház | cipomarket.hu oldalon kiválaszthatod, hogy mekkora kedvezmény legyen a találatként feldobott lábbeliken. Az oldal tehát szinte kényszerít minket arra, hogy akciósan vásároljunk… Ez pedig különösen szimpatikussá teszi.

És még a méretért sem kell aggódnod

Az online cipővásárlás legfélelmetesebb rémálma talán az, hogy hiába szerelem első látásra a cipő (a Cipő Market weboldalán mindegyik az), a megszokott méret mégsem jó.

Az oldal, amiről írok, azzal nyert meg különösen magának, hogy a “Mérettáblázatok” lehetőségre kattintva pontos, márkákra lebontott adatokat találhatunk arról, amik segítenek a szükséges méret eldöntésében. Itt tehát nem kell attól rettegnünk, hogy a kiválasztott cipő esetleg nem lesz jó a lábunkra.

A pont az i betűn: a hihetetlenül kedvező feltételek

Mint már említettem, a Cipő, papucs, bakancs, táska webáruház | cipomarket.hu webáruház márkás cipőket (és persze táskákat) forgalmaz. A kínálat hatalmas, egyaránt tartalmaz női-, férfi- és gyerekcipőket is. Ugyanakkor a forgalmazott termékek gyártói miatt fel kell készülnünk arra, hogy talán kicsit mélyebben kell a pénztárcánkba nyúlni. (Bár ahogy eddig láttam, az oldalon mindig elérhető valamilyen szuper akció).

Az árak azonban ezzel együtt is nagyon kedvezőek.

Ráadásul a szállítás is olcsó (60 ezer forint alatt egységesen 1000 forint!). Főleg akkor, ha az oldalon olvasható vásárlási információk között eljutunk oda, hogy a megrendelt termék akár 1-2 napon belül (több csomag esetén 1-4) a kezünkben lehet.

Nagyon remélem, hogy találok majd az oldalon megfelelő cipőt, ugyanis nagyon szomorú lennék, ha végül nem itt vásárolnék!