A muzikális vízvezeték-szerelő

A zene az életünk része már kiskorunk óta, szuper szolfézs, és gitár tanárunk volt mindig a testvéremmel gyerek és tinédzser korunkban. Ők úgy voltak a zenetanítással, hogy nem csak magát a hangszeren való játékot kell elsajátítanunk, hanem hangszerhez, zenéhez köthető történelmi hátteret is. Nem csak meséltek róla, hanem volt, hogy zenetörténeti múzeumban jártunk, vagy éppen megnéztünk egy zenetörténetről szóló dokumentumfilmet. Könyvajánlókkal készültek számunkra és természetesen igyekeztek a legjobban megtanítani a hangszeren játszani, ez sem volt elhanyagolható feladat. A zene szeretet mellé, az is fontos szempont, hogy a zene kialakulásának történelmével is tisztában legyünk. Ezeket az alapokat nagyon is jól megkaptunk a testvéremmel.

És a zene ténylegesen azóta is masszív részét képezi az életünknek. Együtt sikerült lakást vásárolnunk, így mindennapi kapcsolatban vagyunk, tényleg a lakásban mindig szól valami zene, akkor is, amikor vízvezeték-szerelőt kerestünk, de akkor is szólt, amikor a szerelő kiérkezett a lakásunkba.

Ő is nagyon kedvelte, ráérzett a ritmusára az éppen aktuálisan a lejátszási listából szóló számokra.

De miért is volt szükség vízszerelésre, és hogy ez a mókás, ám nagy szakértelemmel bíró szakembert, honnan is tudtuk megszerezni, az egy jobb sztori.

Mivel nem egy új építésű lakást sikerült szereznünk, így jó 30- 40 éves vezetékrendszerrel rendelkező fürdőszobánk van. Vártuk és talán számítottunk is arra, hogy egyszer beüt a gond, mivel elöregedettek a vezetékek. De nem gondoltuk, hogy ilyen hamar szükségünk lesz egy szerelőre, mivel csőtörésünk lett. Megláttuk, hogy vizesedik a csempe, és már- már folyt a csempéből a víz, itt gondoltuk, igen is nagy probléma van. Ezt nem szabad csak úgy orvosolatlanul hagyni, mer ebből az is lehet, hogy egyszer csak kicsapódik a falból egy vízsugár. Úgy képzeltük el mint a filmekben, hogy lerántja majd a csempéket, és eláraszt minket is, de még az alattunk lakó szomszédot is. Mivel ennyire rossz képet festettünk le, hogy milyen következményei lehetnek annak, hogy ha gyorsan nem szerzünk egy jó szakember, hogy azonnal nekiálltunk keresni egyet.

Amilyen szerencsénk volt az internet világában találtunk egy nagyon jónak tűnőt, a vizgazfutesszerelo24.hu-t. Már az is csoda, hogy egy szerelőnek van saját honlapja és nagyon értékes információkat tartalmaz, arról, hogy milyen típusú munkákat válla, és arról is, hogy nagyon rég óta a szakmában van, ezért számunkra nagyon megbízhatónak bizonyul. Teljesen rabjai lettünk az oldalnak, és a szakembernek is, hiszen a nap bármely szakaszában hívható, és pár órán belül vállalja a kiszállást, legalábbis a honlapon ez az információ található róla. Természetesen az sem mindegy, hogy milyen árban dolgozik.

Amint azt magáról megemlítette több, mint harminc éve dolgozik a szakmában, egy ilyen szakemberre van szükségünk, aki ténylegesen mindent látott már és meg tudunk benne bízni. Amint az utóbb kiderült, nagy szerencsénk volt, ilyen profi szakival még nem futottunk össze, rögvest tudta, hogy mihez kell kezdeni. Nagyon felkészülten, szinte mindenre is gondolva érkezett meg hozzánk. Amikor a barátoknak mesélünk róla, mint valami csőtörés megmentőről áradozunk, és ajánljuk nekik is, hogy ha effajta gondjuk támadna. Szuper gyorsaság, na és az ár sem mindegy.

A vízszerelés árak kategóriában nagyon is jó áron dolgozik. A vízszerelés árak témakört is végig jártuk, nem akartunk irreálisan sokat fizetni érte, de azt sem szerettük volna, hogy alacsony minőségen és hőfokon dolgozzon a szakember. De itt, akit mi találtunk szakit, minden együtt állás megvolt. Amikor kiérkezett szakszerűen felmérte, hogy mi lehet a probléma, megbeszéltük, hogy milyen javítási módot javasol, mi választottunk, de teljes mértékben rá bíztuk magunkat, megbíztunk az éves során felhalmozott tapasztalatában, hogy amit csinál, az a mi érdekünket szolgálja, és azt, hogy megszűnjön a csőtörésünk. Mindezt tette úgy, hogy a legkevesebb bontással és utómunkával járjon a munkája és az, hogy ne szivárogjon a cső. Mi nagyon örülünk, hogy megtaláltuk őt.