Zenetörténetet hallgatva még nem tudtam: egy nap cégalapító leszek

Az általános iskolában több tanárom is nagyon meghatározó szerepet töltött be az érdeklődésem kikristályosodásában. Lelkes énekkaros voltam és két hangszeren is játszottam már alsós koromtól, így ezek után nem nagy meglepetés, hogy alapvetően az énekórát is sokkal jobban szerettem, mint láthatóan az osztálytársaim nagy része. Persze előfordult, hogy nem volt épp sok kedvem ahhoz, hogy a többiek előtt feleljek énekből, de végül mindig ötöst kaptam. Na és a tanárom… Saját tapasztalat alapján mondom, hogy nagyon sokat számít, milyen a pedagógus karaktere. Nagyon szerettem őt és felnéztem rá. Ahogyan a zenetörténetről beszélt vagy a kedvenc zeneszerzőiről, teljesen felvillanyozódott, és valahogy a legkevésbé érdeklődők szemében is izgalmasabbnak tűnt az ő előadásában bármi, mint másokéban. Karizmatikus és nagy tudású pedagógus volt, a zenetörténet pedig miatta kezdett igazán érdekelni.

Aztán mégsem zenei emberke lett belőlem, hanem ha minden jól megy, akkor hamarosan cégalapító. Amikor elkezdtem megtervezni a vállalkozást és utánaolvastam a sok papírozásnak, feltételnek, intéznivalónak, akkor szembesültem vele, hogy mennyi minden vár rám, mielőtt maga a lényeg elindulna. Így a cégalapítók “jó barátja” a lehető legjobbkor jött velem szembe, azaz a Gross Office! Az egyik online böngészgetésem során bukkantam rá az oldalukra, ami nagyon meggyőző volt számomra. Így nem is gondolkoztam sokáig azon, hogy szeretném felkérni őket és velük dolgozni azon, hogy a lehető leginkább zökkenőmentes legyen a cégalapítási folyamat, és még a székhelyszolgáltatást is el tudtam intézni náluk, hát nem szuper?

Tehát kedves leendő és meglévő cégalapítók, cégmódosítók, székhelyszolgáltatást fontolgatók: ha szeretnétek egy igazán profi csapattal dolgozni, és letenni valamennyi terhet a vállatokról az ügyintézéssel kapcsolatban, akkor szívből tudom ajánlani a Gross Office szolgáltatásait számotokra. Nem csak energiát, hanem rengeteg időt is meg tudtam spórolni a segítségükkel. Egyébként ha még nincs kiválasztott ügyvéded, tudnak biztosítani a számodra, szóval még ezen sem kell aggódnod.

Ha valaha is gondolkoztál már cégalapításon, akkor is érdemes lehet ránézni az oldalra, ugyanis mint leendő cégalapító is érdekes lehet a site, jó pár hasznos információt tartalmaz! Így akár már a jövőre is érdemes gondolni, illetve a tanácsokat megfogadni. Én eddig maximálisan meg vagyok elégedve mindennel, ezért is biztatnék mindenki mást is, aki hozzám hasonló helyzetben van, hogy bátran keresse meg őket. A cégalapítás folyamata bizony nem egyszerű, de nem is olyan bonyolult, főként akkor nem, ha szakértői segítséget tudsz igénybe venni!

Bízom benne, hogy ez a kis rövid bejegyzés jó kedvcsináló volt a Gross Office-hoz, és akinek aktuális most ez a cégalapítós téma, annak esetleg tudtam vele segíteni egy kicsit és ötletet adni!