Most már nem én vagyok a kórus buszkarbantartója

Írtam egyszer arról, hogy én lettem a kórus buszkarbantartója, ám az élet úgy hozta, hogy elvették tőlem ezt a nemes feladatot, amit persze nem bánok annyira.

A kórus vezetősége ugyanis úgy döntött, hogy olyan sokan lettünk, és olyan sok autója van már az egyesületünknek, hogy ideje szakemberekre bízni a járművek karbantartását.

A http://www.flottakezeles.hu/ oldalon jártunk jobban utána a dolgoknak, mivel ez egy olyan cég honlapja, ahol három fajta csomagból is lehet válogatni. Nekünk pedig annak ellenére, hogy egy kis szervezet vagyunk, viszonylag kevés autóval, nem elég a  „fapados” csomag, mi egyel jobbat szerettünk volna választani annak érdekében, hogy az autóinkat a lehető legtovább használni tudjuk.

Szerencsére nem volt nehéz egy olyan céget találni, ahol ténylegesen a mi igényeinket tartják szem előtt, és nem is kell olyan szolgáltatásokért fizetnünk, amiket szinte 100%, hogy nem fogunk igénybe venni.

Ugyan a karbantartói feladatomtól megfosztottak, de azért az én véleményemet is kikérték, mikor úgy döntöttünk, hogy más kapja meg ezt a területet. Mivel mi nem igazán profitszerzésre használjuk az autókat, a mi helyzetünk egy kicsit speciális, így az igényeink is ennek megfelelően alakulnak.

Igaz, hogy elég egyei a helyzetünk, de a kórusunk s ugyanúgy szeretne pénzt megtakarítani, ahogyan a kifejezetten profitorientált vállalatok is. Nem szeretnénk mi sem egy olyan autóba pumpálni a pénzt, aminek a működése már egyáltalán nem gazdaságos. Éppen ezért választottuk ezt a céget, és ezért döntöttünk amellett, hogy egy profi, nálunk sokkal jobban hozzáértő csapatra bízzuk a feladatokat.