Egy zenetanár még vállalkozási tanácsadónak sem feltétlenül utolsó

Pár hónapja, a kislányom, Zsófi zenetanárával beszélgettem arról, hogy Zsófi hogy halad, illetve hogy érdemes lenne-e tömbösíteni az óráit. Gyöngyit, a zenetanárt egyébként nagyon szeretjük, kislányunk gyönyörűen fejlődik, mióta nála tanul.

Sok mindenről szó esett, még arról is, hogy a zongora mellett talán a hegedűt is érdemes volna kipróbálnia Zsófinak, ha annyira lelkesedik érte, de a legváratlanabb meglepetés az volt, hogy amikor futólag szóba került, hogy az unokanővérem cégénél milyen gondok vannak, Gyöngyi rögtön elő tudott állni egy jótanáccsal.

Receptekről, sportolásról egyébként már korábban is nagyon jókat beszélgettünk, de hogy ilyen jó tippjei lehetnek még a vállalkozásokhoz kapcsolódó szolgáltatások terén is, azt nem gondoltam volna.

Sok-sok praktikus javaslata mellett azt tanácsolta, hogy mindenképp olvassuk át a topcegalapitas.eu/cegmodositas oldalt, mert már két barátnője is velük vágott például cégalapításba, de cégmódosításra is hasonlóan jó ajánlataik vannak.

Fanninak, unokanővéremnek át is küldtem az oldalt, s bár két napig nem jött válasz, utána már azt mesélte, hogy miután a topcegalapitas.eu/cegmodositas oldalt átküldte a férjének is, nagyon felgyorsultak az események.

Tibor, Fanni férje egy teljes mértékben megbízható és leinformálható partnert keresett, miután régi ügyvédjük külföldre költözött, s a Bisnode legelőkelőbb minősítése, amit ez a cég már háromszor is megkapott, e megbízhatóságot maximálisan garantálni látszott.

Ennyi persze Tibornak se lett volna elég, azonban az, hogy a székhelyszolgáltatással együtt rendelt cégmódosítás gyakorlatilag ingyenes, az már nyomós érvnek bizonyult.

Így tehát hamarosan beszéltek a szolgáltatóval, és a pozitív benyomás csak fokozódott.

Közben ráadásul Tibi belebotlott egy régi évfolyamtársába, aki azt mondta, hogy mióta ezzel a céggel dolgozik, nincs semmi problémája az adminisztrációval, s hogy rendkívül profik a tárgyalóirodáik is, amiket alkalmanként az ügyfeleik rendelkezésére bocsátanak.

Fanniék tehát végül leszerződtek velük, és náluk is minden zökkenőmentesen alakult. A cégmódosítás gyorsan ment, az igényelt székhellyel szintén minden rendben van, s a levelezések adminisztrációja és kezelése is igényes és pontos.

Ami azt illeti, Fanni még Gyöngyivel is összebarátkozott emiatt, pedig a komolyzenétől és művelőitől egy régi, rosszul elsült párkapcsolata miatt már hosszú évek óta irtózott.

Pár héttel később Fanniék egyébként az otthoni irodából játszószobát csináltak, a cégük jól megy, jóval kevesebbet stresszelnek, s ráadásnak most úgy tűnik, hogy még Gyöngyi is kedvet kapott egy komolyzenei kiadványokkal foglalkozó vállalkozás beindítására.