Egy régi zenei mű kutatása és egy pelenkázó lap megvásárlása

Sokan felhúzhatják a szemöldöküket a cím olvasása után. De meg fogjátok látni, hogy milyen érdekes története volt annak, mikor egyik este benn maradtam az irodában és zene helyett egy hasonlóan hasznos oldalt találtam. Rövid háttérnek rólam csak annyit akarok írni, hogy a magyar zene történetét kutatom egy cégnél. Nagyon szeretem a munkámat, de sokszor estig benn szoktam maradni. Igen, mondhatjuk hogy kicsit megszállott vagyok.

Van azonban egy másik nagyon fontos dolog az életemben. Az, hogy a családom ne legyen elhanyagolva. Ezt a kettőt pedig néha nagyon nehéz összeegyeztetni és sokáig nem volt megoldásom erre a problémára. Egészen addig, amíg a Lord Shop nem jött szembe velem.

Már félig le volt hunyva a szemem, mikor megláttam a feliratot, hogy pelenkázó lap. Rögtön felébredtem és felmentem a Lord Shop oldalra. Nem tudtam, hogy mit várjak. Elsőre ugyanolyan webshopnak tűnt, mint a többi. Mikor azonban megláttam, hogy milyen sokfajta pelenkázó lap található rajta, rájöttem, hogy ez bizony egy babás termékekkel foglalkozó oldal.

Fél éve született a gyermekem, úgyhogy számomra ez tökéletes volt. Nem tudtam idáig, hogy honnan szerezzem be a babának szükséges dolgokat. Bűntudatot is éreztem, hogy inkább dolgozok, minthogy bevásároljak neki. Így viszont minden bajom megoldódott, mert egyszerre dolgozhatok és mellette vásárolhatok. Úgy, hogy fel sem kell állnom az asztalom mellől! Nekem ez volt a tökéletes kombináció.

Mivel eléggé megszállottja vagyok a munkámnak, ezért nem szeretek egy percet sem elvesztegetni feleslegesen az életemből, amit a magyar zene kutatásával is tölthetnék. Utálok vásárolni is emiatt. A webshopok ezért mindig is vonzottak, de egyik sem volt még annyira jó, hogy meggyőzzön arról, hogy róla rendeljek. A Lord Shoppal azonban nem ez volt a helyzet. Mi volt annyira más ezen a helyen?

Először természetesen a legfontosabb, hogy elképesztő a pelenkázó lap választékuk. Nem igazán találtam ilyet a helyi kisboltban, úgyhogy örültem, hogy itt nem csak egyfajtából választhatok. Nem bizony! Nem kell megelégednünk egy drága, de silány termékkel, aminek csak azért ilyen magas az ára, mert nincsen konkurencia. Itt nyugodtan összevethetjük a pelenkázó lapok minőségét és árát. Én sokszor megelégszek a rosszabb minőségű termékkel, ha csak az van már a boltban, de így nem kellett ebbe a hibába esnem.

Navigálni is nagyon könnyű. Ha például egy pelenkázó lap az, amit keresünk akkor kiválasztjuk az annak megfelelő kategóriát. A kategóriák abban segítenek, hogy leszűkítik a találatainkat. Eltűnnek a jelenleg felesleg pelenkák, meg úszáshoz való bugyi pelenkák és csak az marad, amire nekünk van szükségünk: a pelenkázó lapok.

A másik nagy érv pedig a kiszállítási díj alacsonysága. Sok webshop itt vérzik el nálam. Megvan nekik minden szükséges egyéb: jó termékek, könnyedén kezelhető felület. De néha sajnos olyan drága a kiszállítás, hogy egyáltalán nem éri meg tőlük rendelni. A Lord Shop oldalával azonban nem ez a helyzet. Minimális a kiszállítási díj. Emellett pedig babáknak vásárolt termékekről beszélünk. Mind tudjuk, hogy nem a legolcsóbb dolgok ezek, úgyhogy emellett észre se fogjuk venni azt az alacsony kiszállítási díjat.

Minden, hasonló problémával küszködő szülőknek ajánlom a Lord Shopot. Nem számít, hogy mennyire értetek a számítógép használathoz, mert minden egyértelmű az oldalon. Remélem sokatoknak meg fogja könnyíteni az életét annyira, mint az enyémet.