Zene, beszélgetés, kocsmázás – másnaposság és hátfájás

Legutóbb egy barátommal meglátogattunk egy zenés színházi előadást. Utána sokáig borozgattunk még egy belvárosi kiskocsmában, és beszélgettünk hajnalig. Sokat tud a zenetörténetről, mivel ezt az irányt választotta a szakirányának az egyetemen. Mesélt nekem arról, hogy hogyan vált a templomok mellett a színház a második legnagyobb közvetítőjévé a zenének, és milyen szabad fordítások születtek a színházi dalbetétekhez.

Elég hamar elszaladt az idő, és reggel hétre estünk haza, másnaposan, kimerülten de jó hangulatban. Aznap kialudtam magam, de este iszonyatos hátfájással ébredtem, majd egész éjjel virrasztottam miatta. Másnap reggel foglaltam egy időpontot a https://karmathaimasszazs.hu/hatmasszazs oldalon egy hátmasszázsra. A budapesti szalonjaik közül nekem a Síp utcai esett legközelebb, így oda mentem el.

A https://karmathaimasszazs.hu/hatmasszazs oldalon olvastam, hogy az olajos masszázst ajánlják, hogy az izmok könnyebben el tudjanak lazulni, így én is azt választottam. A thai masszázs simító és gyúró mozdulatai egy óra alatt helyrerakták a beállt hát- és nyakizmaimat. Másnap este már nem fájt semmim, sőt könnyűnek, kipihentnek és felfrissültnek éreztem magam. Az ízületeim sem fájtak már, könnyebben mozogtak, mint előtte, köszönhetően annak, hogy a kollagének működését is elősegíti a thai masszázs.

A rossz tartás miatt fáj a hátunk

A hátmasszázs során segítettek az egyébként is rossz tartásom nyomait eltüntetni. Elég sok irodai munkát végzek, így a rengeteg görnyedésre rámegy a gerincem. Mint megtudtam ez ahhoz is vezet, hogy az izmok mozgásterülete leszűköl, görcsössé és merevvé válnak. Erre szerencsére jó megoldás volt a rengeteg gyúrás és a finom aromaterápiás olaj, ami a lelkemet is felüdítette, nemcsak a hátamat. A 60 perces gyógyításért most kedvezményesen csak 7.120 Ft-ot fizettem.

Gondoltam, hogy ilyen jó árak mellett biztosan jövök még, mivel rengeteg stressznek vagyok kitéve az utóbbi időben. A vállam és a nyakam a csuklyás izmom környékén rengeteg fáj. Erre a meleg olajos masszázsok és a nyak és váll területeivel foglalkozók szuperek lesznek. A téli hidegben ráadásul nem tudok jobbat elképzelni, mint egy nyugtató meleg olajos masszázs, amiben újjászületik a testem és a lelkem. A https://karmathaimasszazs.hu/hatmasszazs csapatát csak ajánlani tudom mindenkinek, legyen sportoló, fizikai munkát végző vagy olyan irodai muksó, mint én. Csodás masszőrök segítenek mindenkinek ellazulni és felfrissülni.