Néha egy zenerajongónak is szüksége lehet tonerre

Egyértelműen a szenvedélyem a zene. Elég sok mindent fogyasztok, főleg komolyzenét, jazzt, de néha soul és blues is belefér. Van egy kimondottan ilyen, kulturális zenefogyasztással foglalkozó beszélgetőkör is, ahová rendszeresen eljárok. Itt gyakorlatilag egy kerekasztal beszélgetés során tárgyaljuk ki a tapasztalatainkat, ütköztetjük a véleményeinket, és ha valaki kíváncsi, akkor meg is hallgathatja mind a beszélgetést, mind pedig annak tárgyát. Előfordul azonban, hogy a beszélgetésen kívül is váltunk pár szót a többiekkel, és amikor bajban voltam, pont akkor jött jól, hogy az egyikük a nyomtatoalkatresz.hu/toner oldalt ajánlotta a számomra.

Mivel otthon magam is hangszeren játszom, így sokszor előfordul, hogy kottákat töltök le magamnak klasszikus művekből, azonban a monitor előtt ülve nem tudok koncentrálni, így ki szoktam nyomtatni az aktuális darabot. Igen ám, csakhogy nem feltétlenül csak én használom a nyomtatót, a feleségem és a fiam is rendszeresen kinyomnak maguknak ezt-azt, én pedig egyszer csak azt vettem észre, hogy üres a toner, nem tudok nyomtatni. Bajban voltam, ugyanis friss nyomtatónk van, amit akciósan vettem, viszont az áruházban nem volt hozzá toner, de úgy voltam vele, hogy csak elég lesz a gyári egy darabig. Hát tévedtem. Ráadásul amikor kerestem, sehol nem találtam ehhez a típushoz valót.

Amikor elpanaszoltam ezt az egyik beszélgetőtársamnak, ő csak legyintett, és annyit mondott, hogy ő is járt már így, rá se rántsak, a nyomtatoalkatresz.hu/toner oldalt keressem fel, és minden bajom megoldódik. Szépen megköszöntem neki, és így már sokkal inkább izgatottan mint aggodalmasan tudtam részt venni a beszélgetésben. Otthon aztán egyből mentem is fel az ajánlott oldalra, és legnagyobb meglepetésemre a hatalmas választék között volt olyan, amilyenre nekem volt szükségem! Gyorsan meg is rendeltem, hiszen a kelleténél egyetlen napot sem szerettem volna tovább nélkülözni a kottáimat. A toner hála az égnek volt raktáron, úgyhogy pár napon belül kézbesítették is nekem, és folytathattam a gyakorlást. Legközelebb jobban odafigyelek az állapotára, és még időben rendelek újat, így biztosan nem kerülök bajba.