Egy komolyzenei koncerten megoldódott a fagylaltgép problémám

Gyerekkoromban a nagymamámmal sokat jártunk komolyzenei koncertekre. Én ezeket mindig nagyon élveztem és később, felnőtt koromban is sokat jártam ilyen eseményekre. Miután a lányom már nagyobbacska lett vele is el-el járogattunk koncertekre. A cukrászdám megnyitása előtt viszont megritkultak ezek az alkalmak, már nem volt annyi szabadidőnk. A szülinapomon azonban sikerült eljutni egy igazán nagyszerű előadásra, és olyan szerencsém volt, hogy még fagylalt- és konyhai gép problémám is megoldódott.

A saját cukrászda megnyitására azóta vágytam, amióta a kedvenc helyemet bezárták. A lakásunkhoz közel megtaláltam az ideális helyet, amit ki is tudtam bérelni, így megkezdődhetett a felújítás, gépesítés. Az alap munkálatokkal gyorsan végeztünk, szóval volt egy szép, frissen festett és bútorozott helyünk gépek nélkül. A cukrász- és konyhagépek beszerzésével bizonytalan voltam, mert nem egy ismerősömtől hallottam mindenféle rémtörténetet a rosszul kiválasztott felszerelésekről.

Amikor a koncert szünetében beszélgettem erről a problémáról a lányommal, a mellettünk ülő idősebb úr megszólított minket. Azt mondta, hogy fél füllel hallotta, hogy miről diskurálunk és ő az rdealer.hu webáruházat javasolná. Ugyanis az unokája egy éttermet vezet, amit nemrég felújítottak és az új gépeket az rdealer.hu-ról rendelték. Az unokája nagyon elégedett volt a szolgáltatással és a termékekkel egyaránt. Megköszöntem a tippet és, amikor hazaértünk meg is néztem az rdealer.hu weboldalát. Első ránézésre elég profi vállalkozásnak tűnt és maga a honlap is rokonszenves volt. Igazán széles választékkal rendelkeztek a sütés-főzés, hűtés-fagyasztás, fagylaltgépek, ital készítők és még jó néhány kategória területén. Volt tehát miből válogatni az rdealer.hu-n ezért jól végig kellett gondolni, hogy pontosan mire lesz szükségünk.

Készen állunk a cukrászda megnyitójára!

Egyrészt szükségem volt két-három fagyasztóra, hűtőre és persze vitrines hűtőre. Ezután kiválasztottam a sütőket, majd a fagylaltgépet és persze a fagylaltpultot. Megakadt a szemem egy shake és jégkása készítőgépen is és azt gondoltam, hogy biztos tetszene a gyerekeknek és a fiataloknak nyáron, ezért azt is kosárba tettem. Kellett még kávéfőző, botmixer, nyújtógép, turmixgép és egy szeletelőgép is. Még néhány kiegészítőt is kiválasztottam, hogy minél több mindent rendeljek egy helyről és ne kelljen olyan sokat pluszban keresgélni máshol. Már majdnem megrendeltem az összegyűjtött termékeket, amikor eszembe jutott, hogy mosogatógépet elfelejtettem választani. Az oldal klassz kereső és szűrőrendszerének köszönhetően gyorsan megtaláltam a számomra optimális mosogatógépet. Még bedobtam egy dagasztógépet és egy cukrászati robotgépet és miután minden szükséges adatot megadtam, elküldtem a rendelést.

Ezután felhívtam őket, hogy egyeztessük a garanciával és a szállítással kapcsolatos információkat az rdealer.hu munkatársával. Nem sokkal később elmeséltem és megmutattam a lányomnak, hogy mi mindent vásároltam a cukrászdánkba. Neki is nagyon tetszett, azt mondta, hogy alig várja, hogy megérkezzenek a gépek és kipróbálhassuk őket.

A megbeszélteknek megfelelően érkezett meg az rdealer.hu szállítmánya. Leellenőriztem, hogy minden épségben és hiánytalanul jött-e meg, de minden rendben volt az rdealer.hu nagyszerű szolgáltatásának hála. Gyorsan be is szereltettünk mindent, ki is próbáltuk őket, hogy a megnyitón minden gördülékenyen menjen. Mindent rendben találtunk, így készen álltunk egy szenzációs nyitásra, hála az rdealer.hu-nak!