A fület több évtizednyi gyakorlattal könnyű gyönyörködtetni

De, ha az ember közönség elé áll (vagy ül) minden héten, akkor a szemet is kell gyönyörködtetni valamennyire! A néző, a közönség soraiban ülő szemeit. Arról beszélek, hogy egy megyei jogú város filharmonikusainak egyikeként a zenei tudásom csak egy dolog, de nekem is jól esik, ha úgy látnak engem az emberek a színpadon, ahogy szeretném, hogy lássanak.

Fiatalosnak és mindig üdének! Az öltözködési protokoll miatt ezt a ruháim variálásával csak mérsékelten lehet elérni, de azért használok c vitaminos arcszérum terméket (állítom, mind közül a legjobbat), mert így tényleg ragyogok minden este!

Ez a termék nem más, mint a Florence BIO c vitaminos arcszérum. Mint a neve is mutatja, bio minősítésű készítmény, amiről szó van, és volt már az Amazon egyik legkeresettebb terméke is a saját kategóriájában. Most is nagyon nagy arányban eladott szérum. 85.000 körüli vásárlói értékelés alapján is az egyik legjobb (nekem tényleg a legjobb). Káros összetevőktől teljesen mentes. C-vitamin mellett tartalmaz hialuronsavat (2 fajtát), aloe verát, e-vitamint, ázsiai gázlót, jojoba olajat, keserű narancsot, varázsmogyorót. Utóbbi egy természetes antioxidáns, ami nyugtatja a bőrt, ezért is szeretem még: nem csak a hatása miatt, hanem az érzete miatt is, amit ad mindig.

A Florence BIO c vitaminos arcszérum javítja a hiperpigmentációt is, és visszaadja a fiatalos ragyogást ténylegesen. Nem is mernék megpróbálni már a használata nélkül tartósan meglenni és úgy eljárni mindig otthonról, mert tényleg annyira sokat ad, amiről nehéz lemondani. Nézzétek meg az előtte-utána fotókat a linken, amit fentre beszúrtam, mert tényleg nagyon látványosak. Parabén-, és szulfátmentes, valamint mikroműanyagot sem tartalmaz.

Használata egyszerű: fel kell rázni az üvegét, majd a pipetta segítségével fel kel vinni pár cseppet a tenyerünkre. Ezt kell aztán bemasszírozni a bőrbe, majd várni, míg felszívódik. Vannak egyéb termékei is ennek a gyártónak, amiket célszerű az arcszérum után szintén használni. Ha lehet, rendszeresen. Ezeknek a listáját és leírásait is természetesen megtaláljátok az oldalon: www.florencebio.hu.

Én nem csak a hatásra, de sok egyéb dologra is ügyelek, amikor ilyesmit vásárolok. Szeretem a vegán dolgokat, mert állatok bevonásától mindig tartok természetesen amiatt, mert egyes gyártók visszaélnek az állatok jogérvényesítésének lehetetlenségével. A Florence BIO termékei közül azonban vannak vegánok is, sőt a jó részük az. Ez alól kivétel a csiganyál arckrémjük, de ott is dokumentáltan működő csigafarmról beszélünk, ami segít az összetevők beszerzésében. Így az állatvédelmi ösztöneim is kielégítettek így.

A szérumaiknak, mindenféle terméküknek nem csak a gyártása, hanem a fejlesztése is Olaszországban történik. Én pedig ezer szálon kötődöm Olaszországhoz, elsősorban a zene miatt! Nagyon jó dolog, ha ilyen szempontokat is lehet tartani bármilyen termék beszerzésénél. Én nagyon sokáig kerestem ezt a dolgot, amit végül a Florence BIO c vitaminos arcszéruma adott nekem, és természetesen nem lennék ilyen elégedett, ha a hatása nem lenne kifogástalan, de attól még szeretem, hogy más elvárásaimnak is megfelelnek. Ha bármi, amiket itt soroltam nektek is fontos még az arcfiatalítás sikeressége mellett, szerintem alig fogtok találni mást, ami a vegán és bio szempontokat is tartja és ennyi pozitív visszajelzés is van mellé! Ezért ajánlottam jó szívvel, és ezért meséltem el, hogyan ad nekem magabiztosságot a mindennapokban a használata. És hogyan hosszabbította meg a fiatalságomat, már előre látom, hogy évekkel, talán évtizedekkel is! Tudjátok, apropó, mi képes még ilyesmire? A zene! Bár az egészen más eszközökkel, de hasonló eredménnyel…