Egy régi tanár új leckéje

Különleges megtiszteltetés ért nemrég. Egy volt tanárom, aki még a zeneiskolában tanított, meghívott magához vacsorára. A tanár úr egy igazi nagy koponya a hazai zenei közegben, könnyedén lehet nevezni a magyar zenetörténet szakértőjének. A zeneiskola óta mélységes tiszteletet éreztem irányába, a vacsorameghívás pedig nagyon megtisztelő volt.

Az este során hamar baráti hangulat alakult ki kettőnk között az asztalnál és éreztem, hogy könnyedén megtalálom a közös szót volt tanárommal. Beszélgettünk a mai zenékről és a zene múltjáról, saját életpályánkról és természetesen egyszer csak a családunk jött fel. Ekkor én elpanaszoltam neki, hogy a nemrég született kisbabánk most lépett be a fogzás időszakába és sokat sír, de sajnos nem tudjuk, hogy hogyan tudnánk megnyugtatni. Beszélgetőpartnerem szeme felcsillant és előhozta laptopját, ahol megmutatott nekem egy különleges weboldalt. Ez a https://imaginebaby.hu/ oldal volt, ahol pár kattintással a matchstick monkey rágóka kínálatát néztük.

Kiderült, hogy a volt tanárom nemrég lett nagypapa és ő találta ezt a webshopot, ami teljesen lenyűgözte. Kiemelte, hogy a fogzási problémák vezették ide és nem bánta meg, mert itt számos egyéb babatermék mellett erre is talált megfelelőt. Elsőként az oldalon megtalálható cikkekről beszélt nekem, amik több kisgyerek nevelési probléma témakörét felölelik. Keresgéltem egy keveset én is és elégedetten nyugtáztam, hogy mások is gyakran ütköznek nehézségekbe a gyereknevelés területén és erre eltérő megoldások létezhetek.

Ezt követően vizsgáltuk meg jobban a matchstick monkey rágóka kínálatot. Ezek olyan rágókák, amiket kifejezetten fogzásra találtak ki, használatukkal a babák fogínye könnyebben gyógyul, gyorsabban előbújnak a fogacskák, sőt, az elhelyezkedésük is kedvezően formálódhat. A rágókák egy másik nagy előnye a kialakításukban rejlő potenciál, ami a babák fogását és markolását hivatott fejleszteni. Ehhez hozzájárul a barátságos és színes megjelenésük, itt több szín közül is lehet választani. Ami nekem a leginkább tetszett, az a higiéniára vonatkozó leírás volt. Ezeket a termékeket egyszerű tisztítani és ugyan egy baba mindent is a szájába akar venni, jobb a rágókák tisztaságára több figyelmet fordítani.

Nagyon megtetszett maga az oldal is és természetesen a rágókák is, már ennyi keresgélés után is egyértelművé vált, hogy több, a gyerekneveléshez szükséges dolgot gyorsan és kifejezetten alacsony áron meg tudok vásárolni itt. A nekem tetsző játékok mind voltak raktáron is, így a szállítási idő hosszúságától sem tartottam. Pár kattintással sikerült eljutnom a problémámat leíró cikktől, amiben a megoldásokat taglalják, egészen a vásárlás befejezéséig, amiben hozzá tudtam jutni egy fogzást elősegítő matchstick monkey rágókához.

A vacsora további részében sokat hálálkodtam a volt tanáromnak, aki évekkel utolsó tanórája után még mindig képes volt nekem valami fontos dolgot megtanítani.