Ikreknek iker babakocsi!

Az egyetemen volt egy barátnőm, aki magyar zenetörténetet tanult egy ideig. Utána átjött arra a szakra, amin én is voltam, és mi így ismerkedtünk meg. Állítása szerint a zenetörténet is érdekes volt, de rájött, hogy abból, mert valami érdekes a számára, de mégis olyasmi, amiből megélni nem lehet, arra felesleges még most időt pazarolnia. Majd esetleg akkor visszatér ehhez a témához, amikor lesz ideje ilyesmire. Akkor pedig szeretett volna olyasmit tanulni, ha már egyetemre járt, aminek haszna is van, és utána el tud helyezkedni a munkaerőpiacon.

Végül sikeresen lediplomáztam, ő pedig utánam egy évvel fejezte be a sulit, csupa jó eredményekkel szintén. Örültünk, hogy mindkettőnknek sikerült, és hogy tulajdonképpen mindketten élveztük, nem olyasmit tanultunk, ami egyáltalán nem érdekelt minket. Minden szuperül alakult az évek során, mindketten nagyszerű munkahelyet találtunk, ahol azóta is ott vagyunk, és lakásunk is lett, igaz, nem pontosan ott, ahol szerettük volna, de annyira megtetszett nekünk az a lakás, hogy végül így is elfogadtuk.

Ahogy teltek az évek, a babavállalás is szóba jött, és végül úgy döntöttünk, hogy itt az ideje, hogy a családalapításba is belekezdjünk. A család nagyon örült, amikor megtudták a hírt, hogy két baba is jön. A barátnőm anyukája pedig egyből ajánlott is nekünk egy oldalt, ahonnan iker babáknak babakocsit lehet venni. Az anyukájának egy kolléganője mesét erről az üzletről, ugyanis náluk is ikrek születtek.

Közösen megnéztük az oldalt, és rendesen meg is döbbentünk, mert nem gondolta egyikünk sem, hogy ilyen minőségi babakocsikat fogunk találni. Így aztán hamar megtaláltuk a megoldást a babakocsi témára, amint megláttuk a kínálatot, tudtuk, hogy mi bizony innen fogunk babakocsit venni. A weboldalon fent van az elérhetőségük és a nyitvatartásuk is, sőt, külön szerviz és garancia nyitvatartási idő is van, amit igazán remeknek találok, mert ha bármi történne, akkor egyből ide tudjuk visszahozni szervizre a babakocsit. Egy piros babakocsi mellett döntöttünk, mert azt a színt mindketten nagyon szeretjük.

Végül aztán egy hét alatt el is intéztük ezt a dolgot, a babakocsit már meg is vettük. Szerintem ez az első lépés, amit megtettünk, miután kiderült, hogy ikrek lesznek. Még nagyon sok minden hátra van, a babaszobának még neki sem álltunk. De nem baj, legalább egy gyönyörű és minőségi babakocsink van, és nagyon jó választás volt innen megvenni.