A rockzene és a motorok

Mikor zenetörténetről beszélünk, általában mindenkinek a komolyzene jut eszébe, azonban mi van az olyan magyar zenei művekkel melyek néhány évtizeddel ezelőtt jelentek meg? Ha úgy vesszük, ezek a közelmúlt magyar zenei történelem részét képezik, így helyénvalónak tartom, hogy itt beszéljek az egyik ilyen kedvenc magyar dalomról is, aminek ráadásul a klipje is nagyon jól sikerült.

Ez igazából egy rock szám, ami a magyarországi kilencvenes évek hangulatát és életérzését igyekszik kifejezni, ami a jól megírt zeneszövegnek hála, nagyon is jól sikerült neki.

Ehhez a dalhoz készítettek egy nagyon jó klipet, melyben rengeteg motor is szerepel. Nem elég, hogy a zene mennyire jó, de még a hozzá tartozó videó is pont az én ízlésemnek felel meg. Tulajdonképpen e miatt a felvétel miatt szerettem meg a motorokat.

Motorosként elsőrendű szempont az életemben az, hogy a gépem a lehető legjobban karban legyen tartva. A motorok állapotát tekintve az egyik legkardinálisabb kérdés a motorguminak a minősége, így rettentő fontos az, hogy a legjobb helyről vásároljuk meg ezeket.

Számomra ennek a kérdése teljesen megoldottá vált, mióta a motortire.hu csapatától rendelem meg ezeket a motoromhoz szükséges abroncsokat.

Egy laikus talán nem is gondolná, hogy milyen sokféle gumi is létezik ezekhez a járművekhez. Rengeteg szempontot kell ilyenkor figyelembe venni: a motornak a márkáját, a gumitípusát és a guminak a magasságát, szélességét és az átmérőjét. Mivel ennyi tényezővel jellemezhető egy motorgumi, így nem véletlen, hogy olyan sok van belőlük. Sokszor még egy hozzáértő is össze tud zavarodni ezeknek a termékeknek a sokaságát és változatosságát tekintve.

Ezért is szeretem annyira a fentebb említett weboldalt, mert ott lehetőség van egy nagyon logikus rendszer segítségével szűkíteni a termékeket.

Tegyük fel, hogy valakinek például Yamaha motorja van. A weboldal jobb szélső oldalán elég csak kiválasztania ezt a lehetőséget a márkák közül, amivel már is jelentős mértékben szűrni fog számára a weboldal.

Itt egyébként nem csak arra van lehetőségünk, hogy motorgumikat vásároljunk, ugyanis azokat fel is szerelhetik a számunkra, ha szeretnénk. Ehhez persze személyesen meg kell jelenni náluk, de szerintem nagyon is érdemes igénybe venni ezt a szolgáltatásukat, mert nagyon profin és gyorsan dolgoznak. Ezt több videó is bizonyítja, amit megtekinthetünk az internetes platformjukon keresztül.

Szimpatikus, hogy itt akár használt gumikat is találhatunk, melyekre külön rá is szűrhetünk, ha szeretnénk. Természetesen ezekre a árucikkekre is jellemző a minőség, de nyilván figyelembe kell venni azt, hogy hamarabb elfognak használódni, mint az új darabok.

A rendelés minden esetben a weboldalon keresztül történik, még akkor is, ha személyesen szeretnénk átvenni a gumikat. A rendelési rendszer kiválóan működött eddig mindig a számomra,  és szerintem percek alatt megtanulja bárki a használatát.