Zenetáborból a számítógép szervizbe

A lányom több éve tanul gitározni, nagyon szereti, elhivatottan csinálja és élvezi minden percét, amit a zenéléssel tölthet. A gitár tanuláshoz és fellépésekhez az is hozzá tartozik, hogy év közben szolfézsra kell járnia, de mindent feledtet vele, amikor egy egy új akkordot le tud fogni és új számokat tud eljátszani, nagy sikerélményei szoktak lenni, és nem titkolt szándéka, hogy felnőtt korában is ezzel, mármint a zenéléssel szeretne foglalkozni. Én és az apja is mindent elkövetünk, hogy mindig sikeres és motivált legyen a zenélésben, ezért nyári tárborba, zenetáborba is be irattatuk, a fejlődése és nem utolsó sorba a szórakozás a kikapcsolódás, és új barátok szerzése érdekében. Meglepetésként a zenetábor végén elmentünk érte, a hazavezető úton már visszafele be kellett ugranunk egy pc szervizbe. Ez a szerviz pc javítással foglalkozik és az interneten találtuk őket, mivel amikor a lányunk táborban volt elromlott a pc-nk, és olyan gyorsan megcsinálták, hogy a hazafele vezető úton már át is tudjuk venni a megjavított gépet.

A pc javítás egy számomra ördögtől való dolog, úgyhogy nagyon megörültem, amikor az interneten rátaláltam, erre a remek cégre, akik pc javítással is foglalkoznak, mindamellett, hogy laptop, notebook-ot is javítanak, forgalmaznak használt és új gépeket is, nagyon széles az a skála, amivel foglalkoznak az üzleten belül.
A honlapjukon még én is kiigazodtam, ahol fel voltak sorolva, hogy a gépeknek milyen hibáik lehetnek, ez egy nagyon jó támpont volt számomra, hogy a megfelelő helyet találtam meg és a megfelelő embereket, akik értenek a gépünk bajához, és már előre felsorolták, hogy mik is lehetnek a gép tünetei. Ez nagy segítség minden olyan hozzá nem értő, csak számítógép felhasználó számára. Nagyon fogyasztó és ügyfélbarát már a honlapjuk is, minden korrekten le van írva, így nem is volt kétség, hogy őket fogom választani, hogy nézzenek rá a gépünkre.

Könnyen megtaláltam, hogy a városban hol is találhatóak meg, nagyon jó, hogy Budán és Pesten is van üzletük, ezért a budait választottam, mert az esett hozzánk közelebb. Elvittem a gépünket, és az üzletben dolgozónak elpanaszoltam a bajunkat, hogy nehezen kapcsol be a gép és nagyon lassú is. Ezeket felírta egy cetlire, valamint tájékoztatott, hogy kollégái nem csak erre az általam elmondott problémákra fognak koncentrálni, hanem komplexen nézik meg a gépet, teljes átvizsgáláson esik majd át. Ennek kifejezetten megörültem, mivel már esedékességét éreztük ennek.
És az, hogy ennyire körültekintően állnak az ügyfeleik problémájához, ez nagyon fogyasztóbarát. Miután átnézték a számítógépünket, telefonhívást kaptam, hogy teljes mértékben javítható a gép, és kérdést tettek fel, hogy ott szeretném -e megcsináltatni, vagy egy másik szervizzel is megnézetném. Nekem kétségem nem volt az ügyben, hogy ezt a remek szervizt fogom választani, hogy ők javítsák meg a pc-nket. Annyira meg voltam elégedve az udvarias, és segítőkész hozzáállásukkal, hogy kétség nem fért ahhoz, hogy náluk készítettem el a gépet.

pc javítás


Ez meg is történt, és mielőtt indultunk volna a lányunkért, telefonhívást kaptam ismét, hogy elkészült a pc mehetünk érte. Gyorsak és percízek volt, ami pedig visszafele betértünk a pc-ért. Otthon rögvest kipróbáltuk és tökéletesen működik a gép, nem tapasztalható semmilyen probléma, mint annak előtt. Úgyhogy azóta is jó szívvel ajánljuk barátainknak ezt a remek szervizt.